08.15
50g complex carbs (potato starch, waixy maze), 100g hydrolizat + izolat białka serwatkowego
20g glutaminy (L-glutamina, acetyl L-glutaminy, Glutamina AKG), 5g mieszanki kreatyna
11.00
70g makaronu pełnoziarnistego i ryżu pełnoziarnistego, 500g tilapii, 20g oleju ostowego
300g warzyw
13.30
300g chudego mięsa (wołowina, indyk, kurczak, wieprzowina), 20g oleju MCT, 300g warzyw, oraz tylko w dni treningu siłowego 70g ryżu i makaronu pełnoziarnistego
15.30 – 30 minut przed treningiem:
50g węglowodanów potato starch, 5g mieszanki kreatyn, 3g beta-alaniny
2g acetylu L-carnityny,1 porcja staku przedtreningowego, 20g mieszanki glutamin, 20g BCAA 20g hydrolizatu białka
16 Trening
17:30 – Po treningu:
40g – 80g węglowodanów potato starch,20g BCAA, 20g mieszanki glutamin
20g hydrolizatu białka, mimetyk insuliny (R-Ala itd.),10g mieszanki kreatyn
stack potreningowy, regeneracyjny, antyutleniacze
18.00
100g izolatu białka serwatkowego i izolatu białka wołowego
19.00
70g ryżu i makaronu pełnoziarnistego, 300g mięsa chudego, 10g MCT,, 10g oleju ostowego
300g warzyw,
21.00
80g izolatu białka, oraz tylko w dni treningu mięśni nóg i pleców 50g – 70g complex
23.00
200g pieczywa pełnoziarnistego żytniego, 50g masła orzechowego, 250g chudego białego sera
30g izolatu białka serwatkowego, 100g pastrami wołowego
03.00/04.00
100g mieszanki białkowej (kazeina, proteina jajeczna, izolat), 50g masła orzechowego
wraz z posiłkami witaminy, minerały, preparat na stawy, enzymy trawienne