Witamy na stronie - Ciemna Stron Mocy, niech moc będzie z Tobą!
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Share Thread:
Guzek w sutku, gino vs estro w normie ?
#1
Czołem,

Wiek: 31
Wzrost: 187
Waga: 105
Obwód talii lub BF (jeżeli znany): talia 95cm na wysokości pempka (najszersze miejsce, bf w granicy 8-10%
Dieta (tylko rozkład BTW): B 300-350g, T poniżej 100g, W reszta 300-400g
Cykl ( środki) , ewentualnie przebyte cykle: obecnie jestem na bombie, najpierw leciało npp + test + tura, obecnie tren + test, za jakiś tydzień dojdzie wino.
Staż na siłowni : intensywnie 7 lat, wcześniej jako uzupełnienie sw, ogólnie ok 15 lat. 


zaznaczam przedziały, ponieważ zależnie czy od masy czy redukcji, teraz jestem na końcówce masy., ogólnie staram się nie przekraczać 10-12%bf (97-98 cm w pasie w najszerszym miejscu)


jakiś miesiąc temu (pod koniec okresu npp+test) pojawiła mi się mała grudka pod sutkiem, która jest dość bolesna jak ją dotykam, wystraszyłem się i zapodałem do razu tamox i na badania.
wyniki okazały sie w normie :
 
estradiol 28 (zakres 11-43)
prolaktyna 7 (zakres 3-19)
progesteron 0,2 (zakres 0,05-0,14)  ? 
mimo to, zapodałem jeszcze exe  (1 tabs co 2 dni), ale odstawiłem tamoxa.
 
za 2 tyg. znowu badania i wyszło:
estradiol 32 (zakres 11-43)
prolaktyna 10 (zakres 3-19)
progesteron 0,3 (zakres 0,05-0,14)  ? 
wiec zwiększyłem exe do 1 tabsa dziennie . . .  i tak idzie cały czas
 
i wczoraj zrobiłem badania:
estradiol 245 (zakres 11-43) - od 1,5 tygodnia leci tren więc to pewnie przyczyna.
prolaktyna 10,5 (zakres 3-19)
progesteron 0,27 (zakres 0,05-0,14)  ? 
cały czas leci 1 tab exe dziennie....
 
wyniki by mnie normalnie nie niepokoiły, tylko ta gruda mnie boli w dotyku, wyglądowo- nie widać gino... 
Grudka ta w jedne dni jest bardziej bolesna, w inne mniej, ale ogólnie jest to uciążliwe.
co zauważyłem, przy exe, schodzi woda i sylwetka robi się twarda, fajna.
zastanawiam się czy nie przywalić 1/2 tabsa letro żeby zbic i zostawić ?  tamoxa nie chce brać jak nie musze . . . 
Prolaktynę wcześniej miałem w granicy 5, od pierwszego badania zaczęła już rosnąc ale w widałkach.
 
HELP Smile 
Odpowiedz
#2
Woda zeszła , bo zawsze schodzi kiedy estro spada. Te objawy powinny schodzić przy antyestro , tylko trzeba odpowiednią dawkę , ale skoro estro ok to tez dziwnie.. Jesli zbijesz za duzo ponizej widełki bedą saidy...
Odpowiedz
#3
a może to gino progesteronowe (po npp i tren?) i może powinienem zbić prolaktynę ? (z 10 na 5?) może jestem wrażliwy i dla mnie 10 prolaktyny to już dużo ? - to największy wynik jaki kiedykolwiek miałem . . . w tymtym roku (po npp i trenie) była w granicach 5. . .
Odpowiedz
#4
To na co czekasz? zbijaj progesteron.. a prolaktynę masz w normie wiec w czym problem ? po to są widełki...
Odpowiedz
#5
(26.07.2020, 21:11)Genabol napisał(a): To na co czekasz? zbijaj progesteron.. a prolaktynę masz w normie wiec w czym problem ? po to są widełki...
Czym zbić progesteron?
Odpowiedz
#6
np proviron , ale tez master czy wino
Odpowiedz


Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zbicie estro Tomass 1 1 120 09.10.2019, 09:10
Ostatni post: Genabol
  estro lekko podwyzszone paradox2604 3 1 520 29.06.2019, 20:18
Ostatni post: SCREAM
Smile Nolvadex Podczas cyklu na zbicie estro Mikel1234 11 6 296 22.11.2018, 11:38
Ostatni post: SCREAM
Wink Nawrót gino po operacji Koxio 4 3 757 13.03.2018, 16:57
Ostatni post: Koxio
  Prośba o pomoc w kwestii gino mmafighter 1 2 229 06.03.2018, 12:02
Ostatni post: SCREAM
  podwyższone estro a odblok johnybravo 9 8 194 29.11.2017, 16:33
Ostatni post: johnybravo
Thumbs Up gino pepsimax 11 11 573 15.09.2017, 11:36
Ostatni post: pepsimax
  wynik estro, czy zbijac? johnybravo 5 6 870 14.05.2017, 16:16
Ostatni post: Moaner
  Długa walka z gino bajzelo 22 25 734 28.08.2016, 01:46
Ostatni post: jopekmp
  Lekkie gino takeshi7 4 7 518 02.06.2016, 21:14
Ostatni post: amo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości