Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam, odebralem dzis wyniki badan krwi:
testo: 27,38 ng/ml (max 8)
estro: 68,4 (max 40)
pytanie: leci 12,5mg symexu e2d, zbijać bardziej i dac wieksza dawke czy na masie taki poziom jest ok i stawy beda zdrowsze ?
Reputacja:
0
aktualnie po redukcji wszedlem sobie na testa 600mg week + 400 mg deki, badania wykonane jakos 2 tygodnie po zejsciu z dawki 900 do 600 week, test 3x norma to nie jest jakas rewelacja no ale czego sie moge spodziewac po underze sredniej jakosci, moze podbije troszke testa w pozniejszym czasie zobacze jak bedzie klepac i jak sie bede czul
w czasie badan jestem po 3 strzale hcg wiec pewnie tez od tego to estro podbilo?
Liczba postów: 1 801
Liczba wątków: 476
Reputacja:
27
estro lepiej zbic.. niskie zawsze zmniejsza nabieranie wody i mniej się łapie fatu .. zresztą po to bierzesz symex zeby miec je male.. a taka dawka jaką bierzesz to i tak mała... ja waliłem symex i letro ed a estro tez nie było jakies niskie
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 13
Reputacja:
26
To już kwestia indywidualna organizmu.
Jaki bijesz lab?
...come to daddy...
...pomogłem? Dodaj punkt reputacji
Nie ma mnie na forum? Pisz PM - na pewno odpowiem
Reputacja:
0
bilem bioniche enana 300mg/ml i walek jak chuj bo przeciez na taka ilosc testa to bym mial duzo duzo wyzej, teraz pojawil sie jakis nowy power lab ze nby nowy wypust to biore na testy flakon, za 3 tyg zrobie badania jeszcze raz, jak podskoczy wyzej to bije to dalej a jak nie to przerzucam sie na gotowance bo ma dosc juz tych fejkow smiesznych za smieszne pieniadze...
Liczba postów: 408
Liczba wątków: 7
Reputacja:
13
Ja mam wynik 54mg / 44 max i zostawiam, wiadomo jak wbijasz wysoko testa to i inne hormony muszą się podnieść , nie może być inaczej.
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 13
Reputacja:
26
Tak jak było napisane wyżej - estro na razie nie ruszaj. Poza tym hCG podbija estro.
No i zmień lab bo bijesz prawie sam olej. Przy takim wyniku to siedzi tam może coś ok.100mg/ml i to w maksie.
...come to daddy...
...pomogłem? Dodaj punkt reputacji
Nie ma mnie na forum? Pisz PM - na pewno odpowiem