Zaloguj się Nowe konto


Viewing mode Tryb drzewa | Tryb normalny
Kevin Levrone i jego sterydowa kariera
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 


clockposted 30.09.2014, 09:41
Post: #1
Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2015 01:42 przez csm
Kevin Levrone i jego sterydowa kariera


Amerykański kulturysta, urodzony w Rzymie w 16.07.1965

wymiary:
wzrost: 180 cm
waga pozastartowa: 127 kg
waga startowa: 110 -116 kg
obwód ramienia: 60 cm
obwód klatki piersiowej: 144 cm
obwód uda: 82 cm


Ksywki:
» Maryland Muscle Machine
» The Uncrowned king of Mr. Olympia
» The Fearless Champion
» The Inspirer
» Hollywood Levrone


Jeden z prawdziwych rasowych kulturystów mienionej epoki. Był klasą sam w sobie. Był jednym z kulturystów , który nie zwracał uwagi na efekty uboczne i ostro ładował towar i to w dużych dawkach kosztem zdrowia..nie szczypiąc się dochodził do dawek rzędu 5g teścia tygodniowo , oraz używał farmakologi , która była w jego czasach używana eksperymentalnie. Brał osławiony już Metribolon . Jego skutki uboczne to zostanie cukrzykiem a podczas cyklu podobno miał dość mocną zoraną banie...w efekcie czego , musiał brać leki psychotropowe , aby jego psychika mogła znosić tak wysokie dawki sterydów.

Najlepszą formę Levrone prezentował w latach 90-tych – to była klasyczna “masa z klasą”, w latach dwutysięcznych, kiedy próbował dostosować się do panujących wówczas trendów masowych, nieco stracił na swoich pięknych kształtach i proporcjach – poszerzyła się talia, stracił włosy...Czy się opłacało ? Na to pytanie musi odpowiedzieć sobie sam...

Wybił się w mediach. Od jakiegoś zajmuje się aktorstwem.
...ale z jego masy pozostało tylko wspomnienie...

Filmografia:
1. Redline (2006) (filming) .... Sante
2. Backlash (2005) .... Turk...


Historia zawodów:
» 1991 - Junior Nationals - NPC, HeavyWeight, 2. mc
» 1991 - Nationals - NPC, HeavyWeight, 1. mc
» 1991 - Nationals - NPC, całkowity zwycięzca
» 1992 - Chicago Pro Invitational, 3. mc
» 1992 - Night of Champions, 1. mc
» 1992 - Mr. Olympia, 2. mc
» 1993 - Grand Prix France (2), 5. mc
» 1993 - Grand Prix Germany (2), 1. mc
» 1993 - Grand Prix Spain, 3. mc
» 1993 - Mr. Olympia, 5. mc
» 1994 - Arnold Classic, 1. mc
» 1994 - Grand Prix England, 2. mc
» 1994 - Grand Prix France (2), 1. mc
» 1994 - Grand Prix Germany, 2. mc
» 1994 - Grand Prix Italy, 1. mc
» 1994 - Grand Prix Spain, 2. mc
» 1994 - Mr. Olympia, 3. mc
» 1994 - San Jose Pro Invitational, 1. mc
» 1995 - Grand Prix England, 2. mc
» 1995 - Grand Prix Germany, 1. mc
» 1995 - Grand Prix Russia, 1. mc
» 1995 - Mr. Olympia, 2. mc
» 1996 - Grand Prix Spain, 2. mc
» 1996 - Grand Prix Switzerland, 3. mc
» 1996 - Mr. Olympia, 3. mc
» 1996 - San Jose Pro Invitational, 1. mc
» 1997 - Arnold Classic, 2. mc
» 1997 - Grand Prix Czech Republic, 1. mc
» 1997 - Grand Prix England, 1. mc
» 1997 - Grand Prix Finland, 1. mc
» 1997 - Grand Prix Germany, 1. mc
» 1997 - Grand Prix Hungary, 1. mc
» 1997 - Grand Prix Russia, 2. mc
» 1997 - Grand Prix Spain, 1. mc
» 1997 - Mr. Olympia, 4. mc
» 1998 - Grand Prix Finland, 2. mc
» 1998 - Grand Prix Germany, 2. mc
» 1998 - Night of Champions, 2. mc
» 1998 - Mr. Olympia, 4. mc
» 1998 - San Francisco Pro Invitational, 1. mc
» 1998 - Toronto Pro Invitational, 2. mc
» 1999 - Arnold Classic, 2. mc
» 1999 - Grand Prix England, 3. mc
» 1999 - Mr. Olympia, 4. mc
» 1999 - World Pro Championships, 3. mc
» 2000 - Arnold Classic, 3. mc
» 2000 - Mr. Olympia, 2. mc
» 2001 - Grand Prix England, 1. mc
» 2001 - Mr. Olympia, 3. mc
» 2002 - Arnold Classic, 5. mc
» 2002 - Grand Prix Australia, 4. mc
» 2002 - Mr. Olympia, 2. mc
» 2003 - Arnold Classic, 5. mc
» 2003 - Mr. Olympia, 6. mc
» 2003 - Show of Strength Pro Championship, 3. mc


INNY ARTYKUŁ O LEVRONE
http://ciemnastronamocy.pl/thread-1007.html


Załączone pliki Obrazki
   
Odpowiedz cytując ten postQuote
clockposted 04.10.2014, 09:48
Post: #2
w tej chwili wygląda w taki sposób. troche mniejszy w porównaniu do tego co było Wink
[Obrazek: image.jpg]
ilovebodybuilding.pl - kulturystyka
Odpowiedz cytując ten postQuote
clockposted 15.11.2014, 14:11
Post: #3
Rysunek kumpla
[Obrazek: kevins.jpg]
ilovebodybuilding.pl - kulturystyka
Odpowiedz cytując ten postQuote




Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi Wyświetleń: Ostatni post
  Brad Pitt i jego przygody ze sterydami SCREAM 1 7 097 30.01.2016 19:45
Ostatni post: dziemen
  Kevin Levrone i sterydy csm 1 7 797 21.04.2015 07:36
Ostatni post: Olli18
  Branch Warren i jego kuracje sterydowe csm 0 8 183 14.08.2014 16:52
Ostatni post: csm

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Copyright © Ciemnastronamocy.pl 2017 Community Software by MyBB.