Viewing mode
Tryb drzewa | Tryb normalny
Viktor Martinez handlował sterydami.
![]() |
|||
|
|||
![]()
Viktor Martinez handlował sterydami.
Groziła mu również deportacja z USA , a w więzieniu schudł 20kg... Nie wszyscy wiedzą, ze po powrocie z Arnold Classic Europe 2011 Victor został zatrzymany przez władze emigracyjne USA i przewieziony do aresztu. Jego zielona karta straciła ważność a nie chciał jej przedłużać ze względu na swoje wcześniejsze kłopoty z prawem. Między innymi za handlowanie sterydami anabolicznymi Viktor nie posiada amerykańskiego obywatelstwa , mimo ze mieszka tu od dziecka. Martinez pochodzi z Dominikany a w stanach mieszka ze względu na swoją zawodową karierę. Wyobraźcie sobie teraz , ze nagle pozostaje bez dostępu do towaru... Jego testosteron spada... dostaje minimalne więzienne posiłki oraz ma 0 treningów... Po zawodach z których wracał , był wycięty na wiór a podczas pobytu w areszcie w wyniku tego wszystkiego spadło mu prawie 20 kg masy. Chudł w oczach... Sam Victor w wywiadzie przez telefon mówił, ze w wiezieniu w Hudson County w New Jersey nie ma siłowni, więc nie ćwiczy, tylko siedzi ogląda filmy i czyta książki. Żarcie mówił ze jest typowo więzienne i nawet w kantynie gdzie można coś kupić są tylko chipsy, snickersy itp. wiec on nie kupuje tam nic. Oświadczył również , ze nie będzie występował w kolejnym Arnold Classic ponieważ nie zdąży wrócić do formy. Powiedział - Zazwyczaj lubię mieć dwanaście tygodni na przygotowanie się do pokazu, a ponieważ jestem tutaj bez dostępu do żywności z wysoką zawartością białka , po wyjściu z aresztu potrzebował bym od sześciu do ośmiu tygodni na odzyskanie straconych mięśni i dopiero wtedy zacząłbym przygotowywać się do pokazu” Nie był zadowolony ze swojej obecnej sytuacji, ale się nie załamał i próbował się dostosować do obecnej sytuacji . „Straciłem swoją restaurację, a właściciel lokalu teraz chce mnie pozwać”. ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
Każdy kulturysta bierze towar i nim handluje to mnie nie dziwi
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|